Recticel Insulation


Bedrijfslid van DNAindeBouw

Partner voor iedere professional in de bouw

Recticel Insulation is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige PIR isolatieoplossingen produceert en ontwikkeld. Zo speelt Recticel Insulation in op de behoeften van gebruikers op vlak van comfort en energie-efficiëntie. Efficiënte isolatie betekent dat er minder energie nodig is voor verwarming en koeling.

Recticel Insulation biedt een uitgebreid assortiment PIR isolatieplaten om daken, muren, gevels en vloeren zo optimaal mogelijk te isoleren en is specialist als het gaat om het bieden van isolatieoplossingen die passen binnen de principes van passief bouwen.

Bouwprocessen worden complexer en de vraag is groot. Dat komt mede door veranderende bouwregelgeving, de woningcrisis en de energietransitie. Dan is het wel zo prettig dat je kunt bouwen op een partner die kan ondersteunen en helpen waar het nodig is. Bij Recticel Insulation vind je daarom niet alleen de juiste isolatieoplossing. Om jouw project te laten slagen krijg je van ons de hulp die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Wij voorzien jou van het nodige advies van a tot z en bieden technische ondersteuning om de materialen goed en efficiënt te verwerken.

Advies van een gecertificeerd passiefhuis vakman?

Onze sales engineers hebben de opleiding gevolgd tot gecertificeerd passiefhuis vakman en kunnen adviseren over waarom passief bouwen een betrouwbare en economisch interessante manier is om energieneutraal te bouwen en te renoveren. Maar ook wat erbij komt kijken in de bouwuitvoering en waar je op moet letten bij de keuze van isolatiematerialen.

blank

Benedikt van Roosmalen

_V1A3734-bewerkt-66