Privacyverklaring

www.dnaindebouw.nl is een website van vereniging DNA in de bouw.

Verwerkte persoonsgegevens

DNA in de bouw kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de informatie en diensten van DNA in de bouw, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan DNA in de bouw of bij de aanmelding voor een event via Eventbrite verstrekt.
DNA in de bouw kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
• Voor- en achternaam
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• IP-adres

Waarom DNA in de bouw gegevens nodig heeft

DNA in de bouw gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over nieuws, activiteiten en projecten van de vereniging en gerelateerde actualiteiten.
DNA in de bouw bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van DNA in de bouw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. DNA in de bouw gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

DNA in de bouw maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van DNA in de bouw bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan DNA in de bouw te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. DNA in de bouw heeft hier geen invloed op.
DNA in de bouw heeft Google geen toestemming gegeven om via DNA in de bouw verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@dnaindebouw.nl. DNA in de bouw zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien je er met DNA in de bouw niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

DNA in de bouw neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van DNA in de bouw maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door DNA in de bouw verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met DNA in de bouw op via info@dnaindebouw.nl.

Contactinformatie DNA in de bouw

Vestigingsadres: Horaplantsoen 20, 6717 LT Ede
Inschrijvingsnummer handelsregister KvK: 55661254
E-mailadres: info@dnaindebouw.nl
Hier kun je de algemene voorwaarden downloaden.