blank

Alles wat je als expert moet weten over isolatie [DNA expertavond]

Wel eens gehoord van ganglionen? Of van de fixed increment methode? Of hoe de brandklasse van het materiaal nu werkelijk bepaald wordt? Is dat inderdaad zo’n enorm verschil: de brandklasse van materiaal en de brandklasse van de constructie volgens het Bouwbesluit? Tijdens de DNA expertavond op 12 december 2019 vertelt isolatie-expert Benedikt van Roosmalen je er alles over. Wat zijn en worden de consequenties van de Grand fell tower fires? Figra waarde, wat is dat? En vliegvuurtest, windkisttest, FM approved? Alles wat je als expert moet weten voor het heden én de toekomst van isolatie, inclusief de achtergronden, verdieping en verbreding.

Toelichting, achtergronden en verdieping over isolatie

Gaat de Rc waarde van vloer, wand en dak medio 2020 inderdaad naar 3,7 respectievelijk 4,7 en 6,3m²K/W? Wat is de invloed van een niet-, zwak- en sterk geventileerde spouw? Het werkelijke verhaal van vochtabsorptie. De achtergronden van de isolatie met een lambda van 0,006W/mK. De opmars van de multifoils.

Heeft de isolatiesector het antwoord op de circulaire economie? Dat is het type vragen dat Benedikt tijdens deze expertavond in Ede beantwoordt. Verwacht veel toelichting, achtergronden, verdieping en nieuwe kennis over het materiaal isolatie, ook als je denkt dat je er al veel over weet.

Recticel isolatie

De fakes én de facts

Als commercieel manager in de bouwmaterialenindustrie bekleedt Benedikt van Roosmalen belangrijke functies in de Nederlandse isolatiewereld, o.a. als bestuurslid van de NII en directeur Verkoop bij Recticel Insulation. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan op het vlak van isolatie en was de afgelopen jaren getuige van de innovatieve doorontwikkelingen van isolatieproducten. Hij is thuis op het terrein van de fakes én de facts.

Praktische informatie

12 december 2019 – inloop 19.00 uur, aanvang 19.15 uur, einde 21.00 uur.
Horaplantsoen 20, 6717 LT Ede.

DNA-leden nemen gratis deel, andere geïnteresseerden: 25 euro ex kosten en btw.

>> Hier meld je aan

Share this story!