DNA jubileumfestival

DNA Jubileumfestival 2012-2022

EXCLUSIEF voor leden en hun introducés!

Wat wij samen in huis hebben en hoe we daarmee het verschil maken in de sector, laten wij als vereniging DNA in de bouw aan elkaar zien op vrijdag 7 oktober. Dan vindt ons Jubileumfestival plaats, ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan. Van 14 tot 18 uur bij S-TEC in Tiel, een DNA-partner en regionale locatie voor energietransitie. Kom je ook?

Laat jezelf en je expertise zien!

DNA organiseert het jubileumfestival voor alle ruim 80 leden. Dus jij bent van harte uitgenodigd. Sterker nog: we rekenen op je komst en ook dat je je bedrijf laat zien. Ook ben je welkom met 1 of 2 introducés: mensen uit jouw eigen netwerk, partner of collega, die je wilt laten kennismaken met ons.

DNA bestaat door jouw inbreng, jouw ideeën, jouw inzet. Met de uitnodiging voor het Jubileumfestival willen we je daarvoor bedanken. En je tegelijk uitnodigen het podium te pakken en je oplossing, je verhaal, je verzoek te delen. Breng jezelf en je bedrijf in beeld!
Dat kan met een standje en/of met een presentatie. We verwachten meer dan 100 man, een geïnteresseerd en gespecialiseerd publiek dat interesse heeft in jouw producten en diensten.

DNA Jubileumfestival S-TEC Tiel

Kennis en inspiratie delen

Bij de oprichting van DNA in de bouw hadden we een ambitie, een droom de bouw te veranderen. 10 jaar later zijn we een sterke club met leden die het verschil maken in de sector, die aan tafel zitten op die plekken waar het er toe doet. Knappe koppen, samenwerkers, initiatiefnemers, harde werkers, inspirators.

Centraal tijdens het Jubileumfestival staat de ontmoeting met elkaar en kennis en inspiratie te delen. En dat slaagt als iedereen bijdraagt, dus jij ook. Kom jij over een (technische) oplossing vertellen die het verschil maakt? Deel jij als veranderaar je verhaal?

We kunnen veel en weten veel. Dat maximaal delen doen we tijdens dit festival voor een nóg sterkere club, die ook jou helpt (nog meer) het verschil te maken.

We maken er een feest van!

Wat kun jij doen en wat verwachten we van jou?

  1. Zet 7 oktober 14-18 uur Tiel in de agenda en nodig 1 of 2 gasten uit die je graag met ons netwerk wilt laten kennismaken. >>Hier kun je jezelf en je introducés als bezoeker registreren<<
  2. Je opgeven voor een stand (ca. 3 m2 kale ruimte, zelf stroom vanaf een stroompunt ophalen). Er is ruimte voor ca. 20 standjes. Dus heb je interesse, geef dit dan direct door aan DNA-lid Saskia de Jong, die de praktische organisatie van het festival verzorgt.
  3. Je opgeven voor een presentatie van max 15 minuten. Geef dit door met een korte toelichting aan Saskia. Er is ruimte voor ca. 12 presentaties van max 15 minuten in 2 klaslokalen. 

Voor zowel stand als presentatie geldt: wie het eerst komt die maalt het eerst!
Er zijn geen kosten aan verbonden.

DNA Jubileumfestival S-TEC Tiel

S-TEC is een DNA-partner en regionale locatie voor energietransitie. Ook de WoonWijzerWinkel midden-Nederland is er gevestigd, dus er is nog veel meer te zien!

Meer informatie DNA Jubileumfestival

Locatie: S-TEC, Teisterbantlaan 1, 4001 TJ Tiel, stecrivierenland.nl

Festivaltijden van 14 tot 18 uur
Opbouw stands tussen 12 en 14 uur
Afbouw tussen 18 en 19 uur

Neem contact op met Saskia de Jong over opgeven stand en presentatie of de organisatie van het festival. Ook als je andere festival-vragen hebt: 06 4186 6682.

Als DNA-bestuur kijken wij uit naar ons Jubileumfestival, een feestelijk kennisprogramma is in de maak.

We hopen dat jij er ook zin in hebt je kennis en inspiratie te delen in een feestelijke sfeer. Tot de 7e in Tiel!

Share this story!