blank

DNA Kennisfestival 2023

DNA in de bouw staat voor de succesvolle aanpak om gebouwen gezond, comfortabel en betaalbaar te maken, nu en in toekomst. Dit is ook thema van het DNA Kennisfestival 2023: Integrale duurzaamheid, op donderdag 7 september van 14 tot 18 uur bij S-TEC in Tiel. DNA-leden geven er inzicht hoe ze de nieuwe aanpak voor duurzaam bouwen in de praktijk brengen. Projecten, succesvolle processen en producten waarmee we het verschil maken in de sector. Verwacht worden 120-150 deelnemers.

Alle bedrijven in het netwerk van DNA in de bouw zijn van harte welkom. Kom kennis en ervaring delen die de bouw verder brengen!

Op het scherpst van de snede: integrale duurzaamheid

DNA organiseert het festival voor en met alle leden. Die koplopers zijn op het gebied van duurzaam, integraal bouwen. Reken op kennis en ervaring die echt hout snijdt. Bijvoorbeeld hoe passief bouwen juist helpt om de businesscase rond te maken voor biobased projecten. Of dat een energieprestatiegarantie zo’n gek idee nog niet is omdat de energetische renovatie juist op passiefhuis-standaard betaalbaar wordt. Maar DNA gaat ook de discussie niet uit de weg: Hoe komen we, ondanks BENG, tot betaalbare energiezuinige gebouwen?
Met workshops, presentaties, discussie-rondes en natuurlijk met stands van bedrijfspresentaties maken we er een inspirerend festival van.

Locatie van het DNA-Kennisfestival is S-TEC in Tiel, een DNA-partner en regionale locatie voor de energietransitie.

blank
blank
blank
blank

Impressie van het DNA Jubileumfestival 2022, op 7 oktober bij S-TEC met 75 deelnemers, foto’s Norbert Duijvelshoff.

Dit wil je meemaken:

• Workshops over producten, werkwijzen en ervaringen rond het thema circulair en passief bouwen
• Denktank en CondoReno-nieuwsuurtje (EU-project energieneutrale renovatie VvE’s NL, BE en FR)
• Kennisdeelrotonde met korte pitches
• Deep dive tentoonstelling van onmisbare leveranciers voor duurzaam bouwen in Nederland

Uniek: inspirerend netwerk integraal bouwen

DNA in de bouw is een energiek netwerk voor bouwgerelateerde bedrijven die vooraan staan als het om zeer energiezuinig en circulair, dus integraal bouwen gaat. Met leden die het verschil maken in de sector, die aan tafel zitten op die plekken waar het er toe doet. Knappe koppen, samenwerkers, initiatiefnemers, harde werkers, inspirators. Is het voor jou, jouw collega’s, klanten of partners interessant erbij te zijn? Jij, en je relaties, bent van harte welkom.

Registreer je vandaag!

Het DNA Kennisfestival is gratis voor leden van de vereniging. Ben je een relatie van een DNA-lid? Dan kun je ook gratis deelnemen, laat diegene jou aanmelden bij diens eigen registratie.
Heb je een portfolio dat goed aansluit bij de inhoud van het kennisfestival en wil je je presenteren, neem dan contact op via als je bereid bent lid te worden.

Registreer je vandaag en blok 7 september in de agenda!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar of neem contact op met Verena Conzett over de organisatie van het festival 06 51026486.

Share this story!