beurs Renovatie & Transformatie

DNA-deelname Renovatie & Transformatie 2023 [verkenning]

Details
Date:

november 24

Time:

04:00 pm - 05:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dna-deelname-renovatie-transformatie-2023-verkenning-456894201857
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
DNA-deelname Renovatie & Transformatie 2023 [verkenning]

Doe je wel eens mee, of wil je wel eens deelnemen aan een vakbeurs? Zie je op tegen organisatie en kosten? Zie je de meerwaarde van een stand samen met gelijkgestemde bedrijven? Dan is deelname als DNA-leden gezamenlijk misschien een goed idee! We bespreken op deze online ledenbijeenkomst of zo’n stand op de beurs Renovatie & Transformatie in 2023 haalbare kaart kan worden.

DNA-lid Saskia de Jong heeft dit idee gepresenteerd tijdens het DNA Jubileumfestival en een eerste voorstel uitgewerkt voor deelname onder DNA-paraplu aan de beurs Renovatie & Transformatie in Den Bosch. Heb je interesse meld je dan aan voor deze verkenning.

Doel van een gezamenlijke beursdeelname is positionering van ieders eigen aanbod, onder DNA-paraplu. Uitgewerkt binnen een thema of specifieke focus die we vooraf benoemen. Bezoekers lopen warm voor oplossingen, inspiratie en (persoonlijke) expertise. Met de deelname kunnen we tevens de gezamenlijkheid van samenwerkende partners onderstrepen en promoten.

Saskia is degene die de beursdeelname bij positief besluit van de deelnemers gaat organiseren. Het DNA-bestuur is positief en kan faciliteren, maar draagt financieel niet bij. Saskia is marketeer in de technische industrie en heeft jarenlange ervaring met beursdeelname.

Praktische informatie

Bijeenkomst voor DNA-leden via Zoom.

Als je aanmeldt ontvang je de informatie van Saskia met gegevens over deze beurs en de begroting voor een kleine en middelgrote gezamenlijke stand.

Meer informatie over Saskia: https://www.linkedin.com/in/saskiadejongverder/ en: https://dejongev.nl

Share this story!