blank

DNA expertmeeting Workshop SHARE-bouw Gelderland

Details
Date:

juni 22

Time:

04:00 pm - 05:30 pm

Event Category:

Evenementen 2021

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dna-expertmeeting-workshop-share-bouw-gelderland-157979891107
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
DNA expertmeeting Workshop SHARE-bouw Gelderland

DNA in de bouw en Kennisinstituut KERN zijn betrokken bij een Gelders initiatief om innovatie, leren en werken in de bouwsector aan elkaar te koppelen en de energietransitie naar een hoger plan te brengen: SHARE-bouw. Wij doen dit samen met TNO en Bouwmensen en de 5 regionale opleidingsbedrijven in Gelderland. Het project geeft invulling aan het Actieplan Wonen, vooral stap 6 (BouwAcademie oprichten), met knelpunten bij opschaling van woningbouw en schaarste op de arbeidsmarkt op de agenda.

De uitdagingen zijn enorm! En DNA is dé katalysator voor veranderingen in de bouwketen op dit Gelderse speelveld.

Het project krijgt nu vorm. DNA-leden zijn in dit project een belangrijke schakel en om het project goed in te kunnen steken willen het DNA-bestuur met de leden nu hierover in gesprek. Bijvoorbeeld over waar jullie aanknopingspunten zien. Wat er speelt in jullie werkveld, waar jullie kansen zien voor innovatie en waar jullie tegenaan lopen. Of wat jullie concreet zouden kunnen bijdragen als er Kennis-hubs worden ingericht voor een learning community.

We beginnen deze expertmeeting met een toelichting op het project, de betrokken partijen en het doel. Vervolgens zoomen we in op de programmalijnen zoals die inmiddels zijn uitgedacht en gaan hierover met jullie in gesprek!

Doel van dit project is om met opleiders, opdrachtgevers, overheid en bedrijfsleven een gezamenlijke stip op de horizon te zetten voor groei en verduurzaming van de regionale bouwsector, en samen aan de weg er naartoe te timmeren. Een uitgelezen kans voor ons netwerk van MKB-ers in Gelderland! Wij rekenen op jullie enthousiasme, ideeën en bijdrage! Want tenslotte hebben we jullie nodig om de DNA-insteek hierin uit te uitdragen de komende 5 jaar!

Praktische informatie

De bijeenkomst is exclusief voor DNA-leden en wordt begeleid door het bestuur van DNA.

Je doet online via Zoom mee, de link krijg je op de dag zelf om 12 uur gemaild (kan in de spambox belanden).

Share this story!