blank

DNA ledenavond over WNR

Details
Date:

november 7

Time:

07:00 pm - 09:00 pm

Event Category:

DNAindeBouw, Eerdere evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dna-ledenavond-over-wnr-76264664665
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Ede, NL, 6717 LT

In 2018 besloten wij als DNA in te zetten op woonlastenneutrale renovaties (WNR) voor het mkb. Op dit moment zijn we in afwachting van de hopelijke goedkeuring van onze aanvraag voor MMIP (Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma’s). Doel van MMIP is een aardgasvrije gebouwde omgeving door de energierenovaties op te schalen. Of DNA deze subsidie toegekend krijgt wordt half december duidelijk.


Let’s meet!


We hebben een begin met WNR gemaakt en krijgen vragen van verschillende kanten. Hoog tijd dat we de koppen weer bij elkaar steken over hoe we de coöperatie van mkb’ers en het servicebureau werkelijk vorm willen geven.


Dat doen we tijdens de WNR-expertmeeting op 7 november. Een avond exclusief voor de leden van DNA die de intentieverklaring voor deelname in januari tijdens een speciale ledenbijeenkomst hebben ondertekend. Maar ook voor leden die er toen niet bij waren en wél mee willen doen. Ook aspirant-leden die zich bij WNR willen aansluiten zijn van harte welkom. Deelname aan WNR is mogelijk als je lid bent van DNA (of wordt!).


Programma WNR ledenavond  • De stand van zaken omtrent de aanvraag MMIP en de inhoud van de aanvraag. Door Carl-peter Goossen

  • Hoe gaan we om met aanvragen en projecten die we binnen krijgen via DNA in de Bouw zolang er nog geen coöperatie en servicebureau is. Wie zich al eerder aanmeldde en/of naar deze ledenavond komt, ontvangt hiervoor een voorstel dat we dan bespreken en vaststellen. Door Frans Westdorp.

  • Hoe zetten we het servicebureau en de coöperatie op en hoe is de samenhang met de samenwerkende partijen. Brainstorm o.l.v. Clarence Rose en Frans Westdorp.

  • Presentatie Ton van Erp van AE Finance Solutions. Ton werkt al jaren aan gebouwgebonden financiering. Hij is daarmee op pilot-niveau bezig in de provincies Noord Brabant en Utrecht en deelt graag zijn kennis en ervaringen met DNA. Ook met het oog op mogelijke samenwerking met WNR.

  • Discussie o.l.v. Clarence Rose en Frans Westdorp


Over het WoonlastenNeutraal Renovatiebedrijf WNR


Het WoonlastenNeutraal Renovatiebedrijf WNR gaat werken conform een eigen ontwikkelde methodiek op basis van prestatiegaranties. Bouwprofessionals kunnen deze als franchisee uitvoeren onder de merknaam DNA/WNR ondersteund door een servicebureau. Hier lees je meer over dit ambitieuze initiatief van DNA.


Praktische informatie


7 november 2019 – inloop 19.00 uur, aanvang 19.15 uur, einde 21.00 uur.
Horaplantsoen 20, 6717 LT Ede.

Share this story!