blank

Expertmeeting Passief bouwen versus BENG

Details
Date:

juni 13

Time:

04:00 pm - 06:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-expertmeeting-passief-bouwen-versus-beng-641339211847
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

Arthur Koolkwartier 71

Arthur Koolkwartier 71, 6711 VH Ede

Ede, NL, 6711 VH

Expertmeeting Passief bouwen versus BENG

In de praktijk van BENG blijkt het lastiger dan je zou denken om passiefhuizen naar een bouwvergunning te krijgen. Als je project al met veel moeite voldoet aan de BENG-eisen, krijg je de MPG niet in orde vanwege die extra PV-panelen …

Deze expertmeeting is het vervolg op de DNA-expertmeeting Kwaliteitsborging in april jl. Centraal staat de vraag hoe we, ondanks BENG, tot betaalbare zeer energiezuinige gebouwen komen. Uitwisseling van ervaring van DNA-leden met de BENG-wetgeving, oplossingen, maar ook de vraag hoe we hierin gezamenlijk zouden kunnen optrekken. Clarence Rose zal de introductie verzorgen.

Uitgenodigd zijn alle BENG- en energieadviseurs die zeer energiezuinig willen bouwen en renoveren en uiteraard ook passiefhuisexperts. Ben je bereid je ervaringen te delen en mee te denken over (structurele) oplossingen? Meld je dan aan voor deze expertmeeting!

Vooraf nemen wij contact met je op om de vragen en thema’s die bij je spelen in kaart te brengen en de expertmeeting voor te bereiden.

Wij zien uit naar een productieve en leerzame kennissessie. Wie weet komen we samen tot een betere aanpak voor succesvolle betaalbare zeer energiezuinige gebouwen!

Praktische informatie

DNA-leden gratis, niet-leden 27,50 eu ex btw en ticketkosten.

Er is plek in Ede voor slechts 15 personen, dus meld je snel aan!

Live bijeenkomst in Ede op onze nieuwe locatie: Arthur Koolkwartier 71.

Aanvang 16.00 uur, inloop een kwartier van tevoren. Einde: 18.00 uur.

Livestream DNA-leden

Als DNA-lid kun je deze expertmeeting ook online bijwonen. Met als enige beperking: je kunt deelnemen, maar niet meepraten. Je registreert je voor online deelname door een mailtje te sturen aan . Je krijgt de link dan toegestuurd.

Share this story!