blank

NEBA: Beheersbaar Grootschalig Renoveren van Particulier woningbezit

Venue

De Brug Conference Room in de Splendor Fabriek

Sint Annastraat 198, 6525 GX Nijmegen

Nijmegen, GE, NL, 6525 GX

NEBA: Beheersbaar Grootschalig Renoveren van Particulier woningbezit

In dit project, het Nijmeegs Energie Bespaar Advies, hebben E-Trias en WOAB de krachten gebundeld om met deugdelijke informatie, advies, de benodigde financieringsmogelijkheden en begeleiding, groots in te zetten op het verduurzamen van particulier woningbezit.

Het jaarthema 2022 van DNA in de Bouw is De Energietransitie en de opschaling van de bouwproductie. We starten deze reeks vanuit de praktijk.

Sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn Henk Wegkamp, een goede bekende binnen DNA in de Bouw. Hij heeft met E-trias een instrument ontwikkeld waarmee particulieren worden geïnformeerd en begeleid in het verduurzamen van hun woning. Henk de Jager van WOAB Woningabonnement zorgt voor financiering, garantiestelling en aanbod van geschikte uitvoerende partijen.

Beiden willen hun aanpak en de zoektocht daarnaar toe tijdens deze bijeenkomst delen. Een zoektocht naar manieren om particulieren zorgvuldig te informeren en te begeleiden, een zoektocht naar welke nauwkeurigheid op welk moment nodig is, een zoektocht naar een goed verdienmodel voor uitvoerende partijen en een zoektocht naar haalbaarheid en betaalbaarheid voor de bewoners.

Praktische informatie

DNA-leden gratis, niet-leden € 17,50 excl btw en kosten.

Share this story!