blank

Presentaties NZEB Symposium 2017 bekend

Op 24 oktober aanstaande organiseert Pixii, hét Belgisch kennisplatform voor energieneutraal bouwen, het NZEB Symposium 2017 in Bluepoint in Antwerpen, België. Deze 16e editie is nu voor het eerst in samenwerking met DNA in de Bouw. Vanuit de overtuiging dat Nederland en België veel van elkaar kunnen leren!

Het symposium is al jaren toonaangevend als het gaat om kennisdeling op hoog niveau. Onderzoekers en praktijkmensen vinden elkaar hier om van elkaar te leren en samen verder te ontwikkelen. Jaarlijks bezoeken zo’n 200 professionals dit symposium, die genieten van de vernieuwende inzichten, de verrassende resultaten, en de verdiepende gesprekken in ongedwongen sfeer. DNA gunt ook de Nederlandse bouwsector een symposium als dit, dat zich onderscheid van de ons bekende congressen door haar grondigheid en diepgang in de presentaties, en heeft zich daarom bij de organisatie aangesloten.

Thema’s in 2017 zijn Intelligente Renovatie, Slimme Wijken en Wijkrenovatie en Circulair Bouwen. In totaal zijn er 16 verschillende bijdragen geselecteerd, waarvan 7 Nederlandse: onder meer emeritus professor Jos Lichtenberg, twee bijdragen vanuit Arcadis en onze eigen Carl-peter Goossen.

Meer informatie over het congres is te vinden op https://www.nzeb.be/. Daar kun je je ook inschrijven. DNA-leden krijgen korting op het inschrijfgeld.

Share this story!