Netwerkcaroussel DNA-ETAGO

DNA-ETAGO Netwerkcarrousel op 31 maart

Mensen beter leren kennen, sparren over issues en onderwerpen, en vooral: nieuwe contacten opdoen, het is allemaal anders dan voorheen. Beurzen en events zijn online of afgelast en social talk tijdens een online vergadering zit er vaak maar minimaal in. Om de contacten te faciliteren tussen leden van vereniging DNA in de bouw, organiseert ETAGO voor alle leden op 31 maart een netwerkcarrousel. 

Hoe het in zijn werk gaat? Je wordt per 10 minuten met een (of twee) personen ingedeeld. Wat bespreek je dan zoal? Je kunt ervoor kiezen om een van de stellingen of kwesties te bespreken die in de plenaire presentaties aan de orde kwamen. Ken je elkaar niet dan is het natuurlijk ook interessant om jezelf te introduceren, en te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Aan jou de keus!

ETAGO faciliteert de meeting en de plenaire sessies, de rest breng jij!

Wat kun je verwachten van het netwerkcarrousel?

In het netwerkcarrousel krijg je de mogelijkheid om met 6 tot 12 mensen te netwerken. Waarover je praat, mag je dus zelf beslissen. Naast het netwerken vinden er ook nog twee korte plenaire sessies plaats van Carl-peter Goossen en Saskia de Jong. Deze duren ongeveer 10 minuten en geven je ook stof om eventueel te bespreken tijdens het netwerkevent! Wat Carl-peter en Saskia je gaan vertellen lees je hieronder.

Warm wonen, koel slapen. Nieuwe manier om transitie te realiseren? – Carl-peter Goossen
Huizen gebouwd voor 1964 vormen een lastige categorie: te goed om te slopen, maar duur om te isoleren. Dat isoleren gebeurt steeds meer aan de buitenkant: het hele huis wordt warm ingepakt. Door de isolatie is het behaaglijk in de woonkamer, maar in de slaapkamer is het snel te warm. Zonde van de isolatie op die plek.
In Enschede pakt corporatie Domijn het anders aan. Verschillende ruimten in huis hebben andere verwarmingsbehoeften: constante warmte in woonkamer en keuken, permanente frisheid in de slaapkamers en korte maar krachtige verwarming in de badkamer wanneer die in gebruik is. Thermisch compartimenteren biedt de uitkomst.

Publiciteit in de techniek? Je zit op goud! – Saskia de Jong
Hoe maak je nieuws over de kennis en expertise in de technische sector? Technische hoogstandjes en baanbrekende technische innovaties vinden snel en eenvoudig hun weg naar de media, tot aan het Journaal toe. Maar is een project, machine, product of dienst net iets minder spraakmakend? Ook daarnaar zijn de media en journalisten op zoek. Sterker nog: Kennis en expertise in de techniek zijn goud voor nieuws en een goed verhaal. Saskia geeft je tips voor haakjes om de publiciteit van jouw (technische) verhaal aan op te hangen.

Wanneer en voor wie is het netwerkcarrousel?

Het event is gratis en vindt plaats via Zoom op 31 maart 2021 van 15:30-17:30. Het is voor iedereen die lis is van de vereniging DNA in de bouw om te netwerken met mensen uit je vakgebied. Aanmelden kan hier.

Over ETAGO

ETAGO is nadrukkelijk een platform waar professionals uit het technisch mkb samen op een hoger niveau komen. Als je onder gelijkgestemden bent, ontwikkel je je sneller, het voelt sneller vertrouwd. We doen veel online en je kunt op de website een boel vinden over ondernemen, persoonlijke groei en marketing. Maar ETAGO organiseert ook netwerkbijeenkomsten in het land. Meer weten? Kijk op de website. 

Share this story!