blank

Expertmeeting acquisitie WNR-model

Details
Date:

april 8

Time:

04:00 pm - 05:30 pm

Event Category:

Evenementen 2021

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-expertmeeting-acquisitie-wnr-model-146600005563
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Speciale expertmeeting exclusief voor DNA-leden die met en voor WNR aan de slag willen gaan.

Was jij van plan om de komende jaren het gesprek te voeren met VvE’s over energetische renovatie? Of ben je al in gesprek en wil je meer weten over de WNR-aanpak en hoe je de waarde ervan over kunt brengen op een VvE-bestuur? Neem dan deel aan de speciale expertmeeting voor DNA-leden die met en voor WNR aan de slag willen gaan!

Hierbij nodigen wij je uit om deel te nemen aan een speciale expertmeeting exclusief voor DNA-leden die met en voor WNR aan de slag willen gaan. Op 8 april 2021 van 16:00 tot 17:30 geeft het expertteam van WNR de juiste ingrediënten voor het eerste kennismakingsgesprek en wat ervoor nodig is om een VvE-bestuur enthousiast te maken. Deelnemers van deze expertbijeenkomst krijgen naderhand praktische handreikingen als WNR-acquisiteur op pad te kunnen gaan.

Ben je niet beschikbaar op 8 april maar wil je wel acquisitie doen voor WNR? Maak dit dan kenbaar aan het team van WNR via .

Waarom WNR-acquisiteur?

Pak nu je kans op een grote markt. Werk met WNR op om straks grote projecten te kunnen begeleiden. Het is een complex en uitdagend proces. Samen met WNR zorg je voor veel tevreden klanten met energiezuinige en comfortabele woningen…en je levert een belangrijke bijdrage aan het versnellen van de energietransitie.

Praktische informatie

De expertmeeting voor DNA-leden die met en voor WNR aan de slag willen vindt plaats op 8 april 2021 van 16:00 tot 17:30.

Share this story!