blank

Expertmeeting WNR: Verleid de VvE tot een quickscan

Venue

NL

In 2018 besloten wij als DNA in te zetten op woonlastenneutrale renovaties voor het mkb. Onder de naam WoonlastenNeutraal Renoveren WNR gaan we werken conform een eigen ontwikkelde methodiek op basis van prestatiegaranties. Bouwprofessionals kunnen deze in (DNA-)teamverband onder de vlag van de nieuwe stichting WNR uitvoeren, ondersteund door een servicebureau.


We zijn hard bezig met het oprichten van de stichting en het inrichten van het werkproces, maar we willen ook de markt op en geïnteresseerden inspireren en motiveren.
Daarom vindt op donderdagavond 28 mei tussen 19:30 en 21:00 uur een online expertmeeting plaats geleid door DNA-voorzitter Carl-peter Goossen over kennisoverdracht voor acquisitie bij VvE’s.


Centraal staat hoe je VvE’s kunt verleiden een quickscan te laten doen met het oog op duurzaam renoveren met prestatiegarantie. In samenwerking met Kennisinstituut KERN is voor WNR-deelnemers een compleet pakket in ontwikkeling waarmee je zelfstandig VvE-besturen kunt overtuigen van de voordelen van een uitgebreide (betaalde) quickscan. Wat die scan precies inhoudt en hoe het vervolg van het proces er uitziet hoor je uiteraard ook.


Deze meeting is bedoeld voor DNA-leden die al eerder aanhaakten bij WNR en voor leden die dat nog niet deden. En natuurlijk: ook wie nog geen lid is en interesse heeft in WNR kan zich aanmelden voor deze online meeting. Voor wie dit betreft: meld je op tijd aan. Je wordt namelijk eerst gebeld door iemand van het projectteam zodat je je expertise (vakinhoudelijk en procesmatig) kunt toelichten.De link voor deelname krijg je donderdag om 17:00 uur toegestuurd.

Share this story!