blank

Online DNA-ledenbijeenkomst WNR

Details
Date:

maart 26

Time:

04:00 pm - 05:30 pm

Event Category:

DNAindeBouw, Evenementen 2020

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-online-dna-ledenbijeenkomst-wnr-100397549774
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

NL

In 2018 besloten wij als DNA in te zetten op woonlastenneutrale renovaties voor het mkb. Het WoonlastenNeutraal Renovatiebedrijf WNR gaat werken conform een eigen ontwikkelde methodiek op basis van prestatiegaranties. Bouwprofessionals kunnen deze als franchisee uitvoeren onder de merknaam DNA/WNR ondersteund door een servicebureau.


Het ‘steigerteam’ van WNR zal belangrijke informatie delen met de leden van DNA. Je bent van harte welkom om daarover ONLINE mee te praten op donderdag 26 maart van 16.00 tot 17.30 uur. Het programma is dat van de gecancelde bijeenkomst van 18 maart.


Agenda:  1. Oprichten samenwerkingsverband

  2. Servicebureau

  3. Kennis en certificering

  4. Product- en conceptaanbod

  5. Demonstratieproject

  6. Klant, prestatie en garantie

  7. Onderzoek en opleiding

  8. Disseminatie en open innovatie


Spoedig wordt over het definitieve plan tijdens een ALV een besluit genomen tot oprichting van de nieuwe entiteit om de samenwerking te faciliteren. 


Let op: had je je aangemeld voor de ledenbijeenkomst over WNR van 18 maart? Meld je dan opnieuw aan voor deze online bijeenkomst.


In de bevestigingsmail die je na je aanmelding ontvangt, staat de link voor deze online meeting. Tip: klik ruim van tevoren op de link, dan heb je de tijd te onderzoeken of alles werkt zoals zou moeten. De meeting staat om 15.45 uur open.


Dit is een besloten DNA-ledenbijeenkomst

Share this story!