blank

DNA Trendevent voor leden

Details
Date:

januari 18

Time:

04:00 pm - 07:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dna-trendevent-voor-leden-778386514017
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

STO

Lingewei 107, 4004 LH Tiel

Tiel, GE, NL, 4004 LH

Met nieuwjaarsborrel!

DNA-leden zijn van harte uitgenodigd voor het DNA Trendevent op 18 januari 2024 tussen 16 en 19 uur. Tegelijk is het ook onze nieuwjaarsborrel, maar met een trendsettend karakter!

Gewijzigd adres: STO, Lingewei 107 4004 LH Tiel

Om 17.15 uur geven we het podium aan Jan Willem van de Groep. Innovatie, biobasedbouwen, digitalisering, energietransitie, industrialisatie; ongetwijfeld komt dit aan de orde in zijn presentatie. Hij is kartrekker en initiator van vele innovaties en vernieuwingen in de bouw. Hoe toepasselijk om met hém dit nieuwe verenigingsjaar af te trappen!

Programma

  • 15.45 Inloop
  • 16.00 Lancering nieuw WNR-product *
  • 16.45 Voorstellen nieuwe leden
  • 17.00 Presentatie jaarthema door aftredend en aantredend voorzitter Carl-peter en Alma
  • 17.15 Trendsetten met Jan Willem van de Groep
  • 17.45 Invullen jaarprogramma met de leden
  • 18.00 Borrel
  • 19.00 Einde

*Interessant voor DNA’ers die voor VvE’s werken of dat willen gaan doen.
Na de introductie van het WNR-model is het tijd voor uitbreiding van het aanbod van Stichting WNR: De WNR-routekaart! Dit nieuwe product is een uitgebreid en geoptimaliseerd stappenplan om iedere VvE te kunnen begeleiden tijdens een renovatieproces. Deze nieuwe dienst begint bij het eerste advies over draagvlak creëren, stroomlijnt de samenwerking met alle benodigde disciplines (onder andere selectie leveranciers, vergunningen, financiering en sociaal plan) en loopt tot begeleiding bij de fysieke renovatie,inclusief een uitgebreide evaluatie ter afsluiting. Bij deze bijzondere aanpak staan we nadrukkelijk stil staan bij de rolverdeling en de taken: wie is precies waar voor verantwoordelijk? Hiermee kun je voorkomen dat het proces onnodig vertraagt of zelfs tot stilstand komt. Een situatie die we helaas regelmatig tegenkomen. Met de routekaart kunnen DNA-adviseurs een goede procesbegeleiding aan een integrale aanpak faciliteren naar een – binnen de randvoorwaarden van de VvE energetische optimalisatie. Zo wordt WNR ook relevant voor een bredere doelgroep. Tijdens de introductie van dit nieuwe product zal Clarence Rose een tipje van de sluier lichten over de routekaart zelf en zal Walter van Steenis toelichting geven op de exclusieve obligaties die voor de lancering van dit nieuwe WNR-product worden uitgegeven. Uiteraard is er ruimte voor vragen. De routekaart is een ontwikkeling in het LIFE-EU-programma Condoreno.

Praktische informatie

Het DNA Trendevent is exclusief voor leden van DNA.

Antwoord op de bevestiging die je na aanmelding ontvangt als je dieetwensen hebt.

LET OP: Heb je je eerder via mail aangemeld? Dan is het niet nodig nu alsnog aan te melden. Je staat al op de lijst!

Share this story!