blank

Dubbele masterclass Morfologisch ontwerpen

Details
Start:

maart 28 - 06:30 pm

End:

april 11 - 09:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dubbele-masterclass-morfologisch-ontwerpen-859345925797
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

Arthur Koolkwartier 71

Arthur Koolkwartier 71, 6711VH Ede

Ede, NL, 6711VH

Dubbele masterclass Morfologisch ontwerpen

Morfologisch ontwerpen geeft een mooie methode om samen tot een goede oplossing te komen zonder al te grote concessies te doen. Wil je dit een keer ervaren? Kom dan naar de dubbele masterclass die Carl-peter Goossen geeft op 28 maart + 11 april in Ede.

Als vereniging maken wij ons sterk om samen te zoeken naar doorwaadbare plaatsten in de grote complexiteit van de gebouwde omgeving. Allerhande problematieken komen op ons af. Hoe bouw je bijvoorbeeld nu een school of organiseer je de renovatie van een appartementencomplex? Welke maatregelen moet je nemen en hoe krijg je ambities gerealiseerd?

In het verleden hebben we met een aantal leden al vaker een probleem aangepakt door een morfologisch schema te maken. Eerst divergeren, uit elkaar rafelen, beeldvorming krijgen over alle deel problematieken en dan de oplossingen beoordelen. Daarna is het mogelijk om te convergeren en besluiten te nemen. Het team kan zo gezamenlijk op pad om het ontwerp verder uit te werken.

Je boekt twee avonden in één ticket, dus je wordt beide bijeenkomsten verwacht. Je kunt alleen live deelnemen.

Praktische informatie

DNA-leden gratis, niet-leden 55,00 eu ex btw en ticketkosten.

Er is in Ede plek voor slechts 15 personen, dus meld je snel aan!

Adres: Arthur Koolkwartier 71, Ede. Aanvang 18:30 uur, einde 21:30 uur.

Wil je je mee-eten?

Voor iedere expertmeeting in Ede is het mogelijk om vooraf mee te eten. Dit is beperkt tot 8 personen max. We eten deze avonden om 17:30 uur. Doe je mee dan geef je dat aan bij je aanmelding. Zorg dat je op tijd bent!

Je ontvangt van je registratie een e-mail met de orderbevestiging. Eet je vegetarisch of heb je een allergie, dan kun je dit doorgeven door deze bevestigingsmail te beantwoorden. De kosten voor het eten worden ter plekke afgerekend via een Tikkie.

Share this story!