blank

Expertmeeting Brink Climate Systems en ClimaRad producten en oplossingen

Venue

Arthur Koolkwartier 71

Arthur Koolkwartier 71, 6711VH Ede

Ede, NL, 6711VH

Expertmeeting Brink Climate Systems en ClimaRad producten

Expertmeeting met een duopresentatie: de firma’s Brink Climate Systems en ClimaRad presenteren hun producten en oplossingen en gaan in gesprek met de aanwezigen.

In de energietransitie wordt bij renovatie en nieuwbouw vastgoed ingezet op kierdichting en sterke reductie van energieverliezen. Ventilatie moet hierbij zeker niet worden vergeten. Immers blijven gezondheid en comfort in woningen essentieel. Verontreinigde lucht moet worden afgevoerd, schone gefilterde worden toegevoerd. Deze ventilatie kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Deze presentatie door Hoofd buitendienst Simon van de Kamp en Albert van Lohuizen, Commercieel Manager Nederland Brink Climate Systems geeft inzicht in mogelijkheden voor een goed en gezond ventilatiesysteem, waarbij de praktische uitvoering enorm belangrijk is. Daarnaast wordt ingegaan op uitdagingen en monitoring van uitgevoerde systemen. Kortom een verdiepingsslag in de realisatie van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Het tweede deel van de presentatie getiteld “Warm wonen, fris slapen” is in handen van Ralph Liedenbaum, Commercieel directeur ClimaRad. Ook hij gaat in op waarom ventileren zo belangrijk is en hoe dit eenvoudig mogelijk is zonder bouwkundige impact. ClimaRad beschikt over een stapelconcept, zodat men in de toekomst kan uitbreiden, wanneer nodig. De ClimaRad Solutions zijn maximaal toekomstbestendig, zodat eenvoudig kan worden bijgestuurd op veranderende marktomstandigheden. Ventilatieverliezen zijn het laaghangende fruit, want de duurzaamste energie is de energie die je niet nodig hebt. Isoleren is ventileren, maar dit dient dan wel te gebeuren met een minimum aan energieverlies. ClimaRad betekent comfort, energiebesparing en een gezond binnenklimaat.

Praktische informatie

DNA-leden gratis, niet-leden 27,50 eu ex btw en ticketkosten.

Er is in Ede plek voor slechts 15 personen, dus meld je snel aan!

Live bijeenkomst in Ede, Arthur Koolkwartier 71. Inloop vanaf 18.45 uur, aanvang 19:00 uur, einde 21:00 uur. Je kunt aan deze expertmeeting ook online deelnemen.

Wil je je mee-eten?

Voor iedere expertmeeting in Ede is het mogelijk om vooraf mee te eten. Dit is beperkt tot 8 personen max. We eten tegen 18:00 uur. Doe je mee dan geef je dat aan bij je aanmelding. Zorg dat je op tijd bent!

Je ontvangt van je registratie een e-mail met de orderbevestiging. Eet je vegetarisch of heb je een allergie, dan kun je dit doorgeven door deze bevestigingsmail te beantwoorden. De kosten voor het eten worden ter plekke afgerekend via een Tikkie.

Share this story!