blank

Expertmeeting ICECUBE en NEStore

Details
Date:

april 23

Time:

07:00 pm - 09:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-expertmeeting-icecube-en-nestore-858729963437
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

Arthur Koolkwartier 71

Arthur Koolkwartier 71, 6711VH Ede

Ede, NL, 6711VH

Expertmeeting Dutch Climate Systems en Newton Energy Solutions producten

Expertmeeting met een duopresentatie: de firma’s Dutch Climate Systems en Newton Energy Solutions presenteren hun producten en oplossingen en gaan in gesprek met de aanwezigen.

Het eerste deel van deze avond gaat over de ICECUBE, een uit gerecycled plastic gemaakte innovatieve klimaatunit die 80% energie bespaart voor koeling en geen broeikasgassen gebruikt. Voor ieder gebouw, maar hij wordt allereerst in scholen en kantoren toegepast. Arthur van der Lee, Manager Business Development van Dutch Climate Systems, licht de werking van de ICECUBE toe en hoe deze in verschillende gebouwen gebruikt kan worden.

Het tweede deel van de avond gaat over de NEStore. Een oplossing voor verschillende uitdagingen in de sector: de warmwater behoefte in woningen en utiliteitsgebouwen, installatiecapaciteit bij installateurs en de noodzakelijke verhoging van eigen gebruik van zelf opgewekte duurzame energie. Hij slaat overtollige energie op in proceswater zodat het als warm tapwater kan worden gebruikt. Tijdens deze presentatie zal manager Sales Paul Bijvoet van Newton Energy Solutions meer vertellen over de NEStore en de toepassingen en over andere nieuwe ontwikkelingen.

Praktische informatie

DNA-leden gratis, niet-leden 27,50 eu ex btw en ticketkosten.

Er is in Ede plek voor slechts 15 personen, dus meld je snel aan!

Live bijeenkomst in Ede, Arthur Koolkwartier 71. Inloop vanaf 18.45 uur, aanvang 19:00 uur, einde 21:00 uur. Je kunt aan deze expertmeeting ook online deelnemen.

Wil je je mee-eten?

Voor iedere expertmeeting in Ede is het mogelijk om vooraf mee te eten. Dit is beperkt tot 8 personen max. We eten tegen 18:00 uur. Doe je mee dan geef je dat aan bij je aanmelding. Zorg dat je op tijd bent!

Je ontvangt van je registratie een e-mail met de orderbevestiging. Eet je vegetarisch of heb je een allergie, dan kun je dit doorgeven door deze bevestigingsmail te beantwoorden. De kosten voor het eten worden ter plekke afgerekend via een Tikkie.

Share this story!