blank

Expertmeeting Toekomstbestendig verduurzamen van woningen

Venue

Arthur Koolkwartier 71

Arthur Koolkwartier 71, 6711VH Ede

Ede, NL, 6711VH

Expertmeeting Toekomstbestendig verduurzamen van woningen

Woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen krijgen vaak niet het juiste advies, vooral omdat het advies niet toekomstbestendig is. DNA-lid Harmen Bouwstra heeft het adviesrapport Toekomstbestendig verduurzamen van woningen geschreven. Aan de hand van de presentatie tijdens deze expertmeeting discussiëren we met elkaar over de inhoud van het rapport, hoe je wél het juiste advies geeft en hoe je het gesprek met bewoners erover aangaat. Het rapport is downloaden via deze link.

Harmen is Passive House Tradesperson, EP-adviseur nieuwbouw, maatwerkadviseur ++++ bestaande woningen, interne kwaliteitsborger bouwwerken en tevens bestuurslid van DNA en stichting WNR.

Het max. aantal aanmeldingen fysiek is bereikt, je kunt online deelnemen. Stuur hiervoor een mail naar .

Praktische informatie

DNA-leden gratis, niet-leden 27,50 eu ex btw en ticketkosten.

Er is plek voor slechts 15 personen, dus meld je snel aan!

Live bijeenkomst in Ede, Arthur Koolkwartier 71. Inloop vanaf 19.15 uur. Einde: 21:00 uur

Wil je je mee-eten?

Voor iedere expertmeeting in Ede is het mogelijk om vooraf mee te eten. Dit is beperkt tot 8 personen max. We eten tegen 18:00 uur. Doe je mee dan geef je dat aan bij je aanmelding. Zorg dat je op tijd bent!

Je ontvangt van je registratie een e-mail met de orderbevestiging. Eet je vegetarisch of heb je een allergie, dan kun je dit doorgeven door deze bevestigingsmail te beantwoorden. De kosten voor het eten worden ter plekke afgerekend via een Tikkie.

Share this story!