blank

De voor- en nadelen van na-isolatie

Details
Date:

oktober 15

Time:

04:00 pm - 06:00 pm

Event Category:

DNAindeBouw, Evenementen 2020

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-voor-en-nadelen-van-na-isolatie-119580884645
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
De voor- en nadelen van na-isolatie

Hoe isoleer je een bestaande woning op een goede manier? Ook professionals in de renovatie lopen vaak aan tegen knelpunten in woningen. Met als gevolg een verkeerde oplossing die grote bouwfysische gevolgen kan hebben. Met de juiste materialen en technieken is een bestaande woning uitstekend te na-isoleren.

Directeur Bas Kiefmann van Comfort Company – onderdeel van Kiewits Jaki – verzorgt al 30 jaar na-isolatie van gebouwen. Bas heeft veel ervaring op dit gebied en kennis van bouwfysica in de praktijk die hij graag met de deelnemers wil delen. Daarbij komen bouwfysische aspecten, verschillende materialen en problemen aan de hand van enkele business cases aan bod. DNA-lid Peter van der Kleij van ingenieursbureau Van der Kleij onderzoekt knelpunten en bouwfouten, en weet als geen ander waar het mis kan gaan. Ook hij deelt deze middag zijn kennis en beantwoordt vragen.

Iedereen kan zijn vragen stellen, zodat het een interactieve bijeenkomst wordt. Loop jij tegen knelpunten aan, of wil je je kennis op het gebied van na-isolatie een flinke boost geven, schrijf je dan in voor deze bijeenkomst.

Praktische informatie

Aan deze bijeenkomst neem je online deel via GoToMeeting. Uitsluitend en voor max. 6 DNA-leden is het mogelijk live deel te nemen op onze locatie in Ede: Horaplantsoen 20.

Start 16:00 uur, einde: 18:00 uur. Tussendoor is een royale pauze .

DNA-leden gratis, niet-leden € 15 ex btw en servicekosten.

Je kunt je tot 15 oktober 10:00 uur voor deze bijeenkomst inschrijven. De link naar de online meeting krijg je op 12:00 uur toegestuurd.

Share this story!