gasloos wijkaanpak

Wijkaanpakken van het gas los

Details
Date:

november 10

Time:

04:00 pm - 06:00 pm

Event Category:

DNAindeBouw, Evenementen 2020

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-wijkaanpakken-van-het-gas-los-119584942783
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Wijkaanpakken van het gas los

Waren vroeger de zaaltjes vrijwel leeg, tegenwoordig is de interesse voor een buurtaanpak om “Van het gas los te raken” groot.

Verschillende wijkinitiatieven, vaak ondersteund met een beetje subsidie, zijn enthousiast aan de slag gegaan om samen met buren en wijkgenoten stappen te nemen voor het verduurzamen van hun buurt.

Hoe bereik je voldoende mensen in de wijk? Hoe maak je mensen enthousiast, en hoe zorg je er voor dat wijkgenoten daadwerkelijk aan de slag gaat met het verduurzamen van hun straat, hun buurt, hun wijk?

DNA-leden René de Brouwer van Evanston Consulting en Esther Schenkelaars van Lbs63 energieke architectuur hebben beiden ervaring met het informeren en adviseren van wijken.
Zij vertellen je over hun aanpak, de rekenmethodieken die gebruikt zijn om woningen te analyseren, en hun ervaringen met buurtinitiatieven en buurtbewoners. Ook komen wijkbewoners aan het woord over hun ervaringen.

Doel van de bijeenkomst is om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Daarom worden leden van wijkinitiatieven, buurtbewoners, adviseurs van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze expertmeeting.

Praktische informatie

Aan deze bijeenkomst neem je online deel via GoToMeeting. Uitsluitend en voor max. 6 DNA-leden is het mogelijk live deel te nemen op onze locatie in Ede: Horaplantsoen 20.

Start 16:00 uur, einde 18:00 uur. Tussendoor is een royale pauze .

DNA-leden gratis, niet-leden € 15 ex btw en servicekosten.

Je kunt je tot 10 november 10:00 uur voor deze bijeenkomst inschrijven. De link naar de online meeting krijg je op 12:00 uur toegestuurd.

Share this story!