blank

Succesvol samenwerken met de UAV GC

Details
Date:

november 26

Time:

04:00 pm - 06:00 pm

Event Category:

Evenementen 2020

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-succesvol-samenwerken-met-de-uav-gc-121709794271
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Succesvol samenwerken met de UAV GC

Om het hele, vaak ingewikkelde bouwproces in goede banen te leiden, kun je niet zonder juridische afspraken. Veel partijen in de bouw zijn eerder gericht op het verzinnen van technische oplossingen dan op het vastleggen van verantwoordelijkheden. Hoe kun je afspraken hierover zo praktisch mogelijk maken? Hoe kan de UAV je kansen vergroten om een tender of aanbesteding succesvol te winnen?

Karel Boersma van Bierman Advocaten in Tiel en Pieter de Vries van Kpieto! gaan in op de juridische en praktische aspecten van de UAV GC. Casuïstiek en risicomanagement komen volop aan de orde.

Zowel voor opdrachtgevers als meer technische professionals in de bouw levert deelname aan deze expertmeeting nieuwe kijk en kennis op die je goed kunt gebruiken in de dagelijkse bouwpraktijk.

Praktische informatie

Aan deze bijeenkomst neem je online deel via GoToMeeting. Uitsluitend en voor max. 6 DNA-leden is het mogelijk live deel te nemen op onze locatie in Ede: Horaplantsoen 20.

Start 16:00 uur, einde 18:00 uur. Tussendoor is een royale pauze .

DNA-leden gratis, niet-leden € 15 ex btw en servicekosten.

Je kunt je tot 26 november 10:00 uur voor deze bijeenkomst inschrijven. De link naar de online meeting krijg je om 12:00 uur toegestuurd.

Share this story!