blank

Lokale warmtenetten & buurtwarmtepompen

Details
Date:

oktober 6

Time:

04:00 pm - 06:00 pm

Event Category:

DNAindeBouw, Evenementen 2020

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lokale-warmtenetten-buurtwarmtepompen-119576260815
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Lokale warmtenetten & buurtwarmtepompen

Woningcorporaties hebben berekend dat het huis-voor-huis CO2 neutraal maken van hun woningvoorraad onhaalbaar is. Als in alle woningen laagtemperatuurverwarming en een individueel warmtepompsysteem zouden moeten worden geïnstalleerd, wordt de energietransitie onbetaalbaar. Corporaties en technische bedrijven zijn daarom koortsachtig aan het zoeken naar betaalbare oplossingen. Dat een samenwerking tussen een woningcorporatie met een private partij tot een mooie oplossing kan leiden laten Kleurrijk Wonen en Itho Daalderop zien.

Wat is het perspectief van de buurtwarmtepomp? Hij levert 100% duurzaam en lokaal opgewekte warmte aan huurders en kopers d.m.v. een coöperatief warmtenet. Niek Habraken, manager Verduurzaming en Innovatie bij woningcorporatie Kleurrijk Wonen en Frank Doff, Ontwikkelaar Transitieprojecten bij Itho Daalderop, vertellen op 6 oktober over de totstandkoming van de buurtwarmtepomp, de voor- en de nadelen, de uitdagingen, de technische én de sociale innovatie.

Is dit thema ook voor jouw corporatie of wijk interessant? Schrijf je dan in voor deze inspirerende expertmeeting.

Praktische informatie

Aan deze bijeenkomst neem je online deel via GoToMeeting. Uitsluitend en voor max. 6 DNA-leden is het mogelijk live deel te nemen op onze locatie in Ede: Horaplantsoen 20.

Start 16:00 uur, einde 18:00 uur. Tussendoor is een royale pauze .

DNA-leden gratis, niet-leden € 15 ex btw en servicekosten.

Je kunt je tot 6 oktober 10:00 uur voor deze bijeenkomst inschrijven. De link naar de online meeting krijg je op 12:00 uur toegestuurd.

Share this story!