blank

DNA-expertmeeting ‘Goed meten is pas weten’

Details
Date:

juli 5

Time:

03:00 pm - 05:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dna-expertmeeting-goed-meten-is-pas-weten-349910671237
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

Blaauwe Kamer

Blaauwe Kamer, 6702 PA Wageningen

Wageningen, GE, NL, 6702 PA

DNA-expertmeeting ‘Goed meten is pas weten’

ACIN instrumenten is een vooruitstrevende Nederlandse producent en leverancier van hoogwaardige meet- en regelapparatuur voor de kwaliteitsborging van gebouwen. Bij directeur en mede-eigenaar Niek-Jan Bink straalt het enthousiasme over goed meten er van af. In de workshop ‘Goed meten is pas weten’ op 5 juli steek je veel op over meettechnieken en toepassingen van deze instrumenten.

We kennen allemaal de FlowFinder® voor het inregelen van balansventilaties. Dit is een van de succesvolle ontwikkelingen van ACIN. Het bedrijf heeft een scala aan instrumenten voor uiteenlopende toepassingen in de bouw en kwaliteitsborging. Wist jij dat je luchtdichtheid met geluidsgolven kan meten? Of eenvoudig met een drukverschilmeter en de schakelaar van het balansventilatiesysteem op toe- of afvoer-stand?

In deze workshop zal directeur en mede-eigenaar Niek-Jan Bink het bedrijf voorstellen en je meenemen in de wereld van hoogwaardige meetinstrumenten. Hij laat ons de werking zien van de FlowFinder® en zijn lichtere broertje, de VentiFlow®. Ook laat hij luchtsnelheidsmeters zien, de gerenommeerde Air Tightness Tester en de Ultragraphyx, een geluidsmeter die naden en kieren rood laat kleuren op een monitor waarmee je de ongewenste luchtstromen goed zichtbaar kunt maken.

Goed meten is pas weten. En dat begint met eenvoudig bedienbare, robuuste apparatuur. Bij ACIN ontbreekt het niet aan wetenschappelijke drive maar ook zeker niet aan gevoel voor de praktijk. Voor goede kwaliteitsborging in de bouwuitvoering.

Praktische informatie

Gratis voor leden van DNA. Niet-leden € 17,50 ex BTW en kosten.

Op locatie in Ede.

Aansluitend vindt de ALV plaats.

Share this story!