blank

Expertmeeting Luchtdichting in woningen

Details
Date:

februari 16

Time:

04:00 pm - 05:30 pm

Event Category:

Evenementen 2021

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-expertmeeting-luchtdichting-in-woningen-135879534345
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Expertmeeting Luchtdichting in woningen

Tijdens deze DNA-expertmeeting staan de problemen en oplossingen van luchtdichting in woningen centraal. Met een deskundig panel gaan we de diepte in.

In een workshopachtige setting gaan we met elkaar in gesprek hoe dit op te lossen.

• Hoe vind je luchtlekken?

• Hoe interpreteer je luchtlekken?

• Welke materialen gebruik je?

• Welke technieken gebruik je?

Heb je voorbeelden van problemen met luchtlekken? Mail vooraf foto’s en een uitleg van het probleem naar . Breng je casuïstiek in en we praten samen over oplossingen die je de volgende dag kunt toepassen!

Het expertpanel bestaat uit:

Dirk-Jan Karsten is eigenaar van De Luchtdichtshop en Siga Online. Verkoop van en deskundig advies over materialen gaan bij Dirk-Jan hand in hand. Met bijna 35 jaar ervaring heeft Peter van der Kleij van Ingenieursbureau van der Kleij, alles gezien wat fout kan gaan. Ook Koen Hoff van Warmtebeeldcontrole deelt zijn kennis en expertise.

Deze sprekers zijn DNA-lid. Ook Frans Lischer doet mee. Hij is met compagnon Ben Heesink in 2020 De Luchtdichters gestart. Zij zijn zich aan het specialiseren in het opsporen en oplossen van luchtdichtheidsproblemen.

Zowel voor technische professionals in de bouw als voor opdrachtgevers en andere partijen levert deelname aan deze expertmeeting nieuwe kijk en kennis op die je goed kunt gebruiken in de dagelijkse bouwpraktijk.

Praktische informatie

Aan deze bijeenkomst neem je online deel via GoToMeeting.

Start 16:00 uur, einde 17.30 uur.

DNA-leden gratis, niet-leden € 15 ex btw en servicekosten.

Je kunt je tot 16 februari 10:00 uur voor deze bijeenkomst inschrijven. De link naar de online meeting krijg je om 12:00 uur toegestuurd.

Share this story!