blank

Expertmeeting Zomercomfort in een super zuinig gebouw

Details
Date:

oktober 3

Time:

07:00 pm - 09:00 pm

Event Category:

DNAindeBouw, Eerdere evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-expertmeeting-zomercomfort-in-een-super-zuinig-gebouw-64605404504
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Ede, NL, 6717 LT

Carl-peter Goossen, doorgewinterde expert energieneutraal bouwen en docent bij KERN, deelt tijdens de expertmeeting op 3 oktober zijn rijke schat aan kennis en ervaring met het koel houden van goed geïsoleerde passieve gebouwen: Zomercomfort in een super zuinig gebouw.De discussie rondom oververhitting in onze gebouwen is nu eindelijk op gang en zomercomfort krijgt zelfs een plekje binnen de BENG-eisen. Men zou kunnen denken dat dat komt door de steeds beter geïsoleerde huizen. Het tegendeel is waar: goed geïsoleerde gebouwen houden het juist langer koel.


Alle zaken die ons helpen in de winter de warmte binnen te houden zorgen er ook voor dat de warmte in de zomer buiten blijft: ingepakte gebouwschil, WTW, drievoudige beglazing en luchtdichting. Met kleine extra’s creëer je zelfs een perfect binnenklimaat zonder actieve koeling: zonwering, minimaal op oost en west en natuurlijk nachtventilatie.


Deze DNA expertmeeting is een workshop installatietechniek en wordt georganiseerd in samenwerking met Kennisinstituut KERN.


Praktische informatie


3 oktober – inloop 19.00 uur, aanvang 19.15 uur, einde 21.00 uur.
Horaplantsoen 20, 6717 LT Ede.
DNA-leden nemen gratis deel, andere geïnteresseerden: 25 euro ex kosten en btw.

Share this story!