blank

Kwaliteitsborging met AZEB

Details
Date:

januari 14

Time:

07:00 pm - 09:00 pm

Event Category:

DNAindeBouw, Evenementen 2020

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kwaliteitsborging-met-azeb-83537257185
Organizer

DNA in de Bouw

Website: https://www.eventbrite.nl/o/dna-in-de-bouw-10662729263
Venue

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Ede, NL, 6717 LT

Met de nieuwe Wet kwaliteitsborging staat het thema kwaliteit serieus op elke bouwagenda: lever je wat je de klant beloofd hebt? Iedere bouwprofessional weet dat dat een flinke opgave is. Zéker bij een nZEB/BENG.


Specifieke stappen in de AZEB routekaart, met hun bijbehorende hulpmiddelen, tonen je de weg om ook in jouw BENG projecten samenhangende, realistische en heldere eisen op te stellen met de klant en vervolgens structureel de kwaliteit te borgen in elke fase van je project. Niet alleen op het gebied van energieprestatie, maar ook met betrekking tot andere milieuprestaties, zoals materiaal- en water gebruik. Met betrekking tot sociale prestaties zoals comfort, gezondheid en toegankelijkheid. En met betrekking tot economische prestaties zoals levensduurkosten en onroerend goed waarde.


Op deze avond laten we je zien hoe we tot deze stappen in de AZEB-aanpak gekomen zijn, wat ze inhouden en hoe ze je kunnen helpen in jouw eigen projecten.


Presentatie TCO-tool


Deze avond wordt ook de nieuwe TCO-tool gepresenteerd. Projectontwikkeling is een voortdurende afweging tussen gebruikswensen, kwaliteit en kosten. De TCO-tool is een uitstekend hulpmiddel. Projectontwikkelaars en projectmanagers kunnen met deze tool de opdrachtgever bij (vaak lastige) integrale beslissingen ondersteunen. DNA in de Bouw ontwikkelde de TCO-tool binnen het Europese project AZEB (affordable zero energy buildings). Over de TCO-tool lees je hier al meer.
De eerste versie van de TCO-tool komt begin 2020 beschikbaar en wordt op deze avond gepresenteerd.


Dit is de 1e van 3 AZEB expertmeetings.


Op deze pagina lees je meer over de eindevents van het EU-project AZEB in Nederland. 


Praktische informatie


14 januari 2020 – inloop 19.00 uur, aanvang 19.15 uur, einde 21.00 uur.
Horaplantsoen 20, 6717 LT Ede.
DNA-leden nemen gratis deel, andere geïnteresseerden: 25 euro ex kosten en btw.

Share this story!